JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2016 23:53:02 - Pro.diskuse

Tak nevím?

Nepřipadá Vám, že ty hovadiny co v poslední době v parlamentu schvalujete mají do zdravého rozumu hodně daleko? Takový přidušený (zavřený) za 1500 Kč co dva roky zkontrolovaný kotel určitě nebude hulit, a v kotli za 100000 Kč také bordel nespálím (ono stačí ho prohnat drtičem a podavač mi ho tam pošle zrovna jako uhlí). No a nedej bože, když řeknu debilnímu úředníkovi, že je debil to zaslouží potrestat pokutou. No prostě co zákon to perla. Jako volič KSČM jsem myslel, že alespoň komunisti mají rozum ale zjišťuji, že bohužel je asi úplně jedno koho volím, každý kdo se mezi poslance dostane se odtrhne od reality a hlasuje pro naprosté kraviny, včetně poslanců KSČM. Myslím, že brzy přestanu k volbám vůbec chodit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.12.2016 9:06:28 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz. To co Vám přijde jako hovadina může být pro druhého dost podstatná věc. Nikdy nenajdete na jednu věc 100% shodu v názorech. Jestli patříte mezi ty, kteří ve svém kotli spálí kdejaký sajrajt, tak Vaši výhradu chápu. Pokud ne, tak se divím, že se tím vůbec vzrušujete.

Nevím, jaké je či bylo Vaše povolání, ale zkuste si sám odpovědět, zda by se Vám líbilo, kdyby Vám každý druhý s kým jednáte řekl, že jste debil, kretén či Vás urážel jinou vulgaritu. To by jste se do té práce každý den vyloženě těšil, že? Nemyslíte si, že by se lidé k sobě měli chovat slušně? Co dává právo jednomu aby urážel druhého?

Jestli jsou toto Vaše důvody proč nebýt voličem KSČM, tak je to Vaše rozhodnutí. Jako nevolič pak můžete sedět v hospodě a nadávat na všechno a všem. Určitě Vás bude dost. Já osobně jsem rád, z toho, jak mám možnost s lidmi hovořit, že většinový volič KSČM je slušným občanem, který dodržuje zákony (byť s některými mohu mít osobní problém) této země.

Přeji Vám klidný zbytek roku a úspěšný rok 2017.

Zd. Ondráček