Jan Birke

  • SOCDEM
  • Královéhradecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,69. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2017 6:59:57 - alda 1946

Dotaz 2

zajímalo mě kdo z ČSSD by létal jako orel. Nebo se domníváte, že na vaše poslance to neplatilo. Hlavně se domnívám, že poslanec Chvojka by to mohl být. Děkuji. Na závěr jednu poznámku. Domníváte se, že poradci Obamy resp Demokratů v USA jsou ti povolaní k vítězství. Pokud zavádíte takové hlouposti jako " Ministerstvo pravdy " tak mnoho voličů odradíte. Stejně jako arogantní vystupování Vašeho předsedy. Ani Vaše projevy u některých voličů nenachází sympatie i kdy mě osobně o těch orlech nebo, že žerete oponenty se mě líbily, ale už Vás volit nebudu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.01.2017 20:11:43 - Jan Birke
Tuto parafrázi slavných slov doktora Štrosmajera jsem při jednání Sněmovny v nadsázce řekl především na adresu některých kolegů z ANO, když se tragikomickým způsobem snažili vršit důvody, proč by neměl být schválen zákon o střetu zájmů. Pokud jde o americké poradce, jsem přesvědčený, že jejich zkušenosti nám mohou pomoci. Nemáme tu u nás patent na rozum, a pokud je příležitost se poučit z úspěchů, ale i neúspěchů ze zahraničí, bylo by hloupé to neudělat. Povolaní k vítězství ale musíme být především my, tedy současná ČSSD, nikdo jiný za nás volby nevyhraje. Bohuslav Sobotka dle mého přesvědčení určitě arogantně nevystupuje. Jak ho znám já, je to člověk skromný a pracovitý.Pokud na někoho působí arogantně moje vystupování, pak mě to mrzí. Aroganci rád nemám a nepoužívám ji. Snažím se jen být upřímný a říkat věci bez vytáček.