Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.01.2017 13:13:53 - STOP migraci

Dobrý den

Přečetl jsem si váš názor na Tomáše Ortela a jeho texty. Ve kterém textu vidíte podporu fašismu, nacismu, nebo dokonce komunismu? ......................... To, že někdo nazve zloděje zlodějem, vraha vrahem a feťáka feťákem je fašismus? To, že někdo vyzve k potrestání vrahů, zlodějů a jejich poskoků je nacismus? To, že někdo chce aby si vrazi a zloději své zločiny odpracovali, to je komunismus? ...................... Prosím, choďte víc mezi lidi, nezavírejte se před názorem ´´lůzy´´. Pro ´´lůzu,, jste všichni zločinci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2017 13:38:11 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
na rozdíl od Vás nepovažuji žádné lidi za lůzu. Co se týká textů Tomáše Ortela, bylo by to na dlouhé psaní a proto zmíním jen jeden příklad. V songu Sionismus zpívá o nejvyšším vůdci jakožto sjednotiteli bílých bojovníků a budoucí a budoucím vládci. Chcete-li nazývat věci pravým jménem, čiňte tak sám a uvědomte si, že Tomáš Ortel je nácek jak vyšitý.
S pozdravem
Šimon Heller