JUDr. Miroslav Antl

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.01.2017 18:46:26 - mravenec-99

Tvoří muslimové v česku hnutí směřující k potlačení práv a svobod lidí?

Už v roce 2005 kupodivu česká televize natočila video "já muslim", kdy infiltrovala do mešity v Praze člověka se skrytou kamerou. Pak o tom odvysílala dokument a jsou tam věci typu, že otevřeně hlásají, že muži jsou nadřazeni ženám, obhahují tam teroristické utoky, že je to boj za kulturu a svobodu, přirovnávají to k Palachovi, že taky bojoval proti okupantům atd., viz https://www.youtube.com/watch Přitom ty nejhorší věci ještě vystřihla, co tam bylo se dozvíte z videa https://www.youtube.com/watch Třeba běžně dávali podrobný návod, jak bít ženy apod., fanaticky to tam všichni podporují, hrubě hanobí naši kulturu apod.. Viděl jste ty videa? A to bylo v roce 2005. Proč policie neobvinila ty lidi, když to ještě bylo normálně veřejně odvysílané v televizi. BIS 15 let dělá co? Proč to někdo nezažaluje ted? Nebo už je to promlčené?

Dále víte, že občané islámských zemí se v česku dopouštějí často domácího násilí? Nemůže to policie spojit s těmi kázáními?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.01.2017 15:40:19 - JUDr. Miroslav Antl
 Moje názory na muslimy a jejich náboženství, jakož i na jejich migraci, zůstávají neměnné a jsou patrné z mých webových stránek:www.miroslavantl.cz, kde této problematice věnujeme celý sloupek. Opakovaně jsem se k podobným dotazům vyjádřil i na stránkách Parlamentních listů, kde mj. uvádím, že každý občan má právo podat trestní oznámení u státního zástupce či u policejního orgánu (§ 158 odst. 2 trestního řádu), event. k Ústavnímu soudu ČR...