PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2017 12:54:41 - ostrýtrn

Drmolící poslanci!!!

Dobrý den pane poslanče,poslouchal jsem před chvilkou váš příspěvek v čt24.I když byl obsahově celkem dobrý, ve vašem podání zcela anulován tím vaším přednesem. Některá slova jste šumlouval a vůbec jste nekladl důraz na některé část. Měl by jste si zařídit u nějakého rétora školu projevu. I ta vaše kolegyně po vás drmolila. Toto nebylo přednášení ve sněmovně,ale má zapůsobit na posluchače. Udělejte s tím něco!!! Stačí z hluboka u projevu dýchat, číst pomalu s důrazem.To osoatní vám řeknou rétoři odborníci!!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.01.2017 16:17:54 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den, děkuji za názor, ono ale nejde tam nějak pozvolna artikulovat, už takto byl můj příspěvek velice dlouhý, kdybych jej ještě  říkal "z patra" bylo by to na půl hodiny a limit byl 20 minut, i rozvážné čtení by bylo časově dlouhé..A teď stojíte před otázkou, zda klást důraz na artikulaci, či na objem přenesených informací. Já zvolil to druhé a zatím nikdo, kromě Vás si nestěžoval..Ale určitě se budu snažit i tu formu vylepšit, odborník je mně ale k ničemu, když se nemůžete z časových důvodů na jeho rady soustředit...