doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.02.2017 14:34:38 - Stanko

Prý Vás na jižní Moravě navrhli zase jako kandidáta do podzimních voleb

Spoléhají zase jenom na vás, že máte zkušenosti a že před váma padají pravičáci na zadek. Proč nejsou vidět nějací schopní mladí lidi, proč si je vy staří komunisti nevychováte, nebo proč sedí někde v koutě a nic nedělají, aby je bylo slyšet a vidět.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.02.2017 13:16:48 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
 Svým dotazem jste mne docela překvapil. Už víte více, než vím já, protože nominační krajská konference se koná až 11. března a teprve z jejího jednání vzejde pořadí na kandidátce. Přičemž je mně naprosto jasné, že v popředí bude určitě šest kandidátů v produktivním věku či dokonce výrazně mladých osobností. Vím o tom, že řada členů Komunistické strany Čech a Moravy i sympatizantů má zájem a opakovaně mne vyzvali, abych ještě kandidoval. Ale přiznám, že podporuji a povzbuzuji mladé. A pokud máte pocit, že pravicová uskupení v parlamentu mají vůči mojí maličkosti jistý respekt, tak nepochybuji o tom, že ti, kteří budou střídat poslankyni Rujbrovou, poslance Adama, případně Grebeníčka, si podobný respekt v brzké době získají.