Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.02.2017 17:09:00 - p. Mrzlík

Jak budete řešit situaci ve straně?

Co způsobuje, že je hnutí ANO mimo sněmovnu tak nejednotné? Rozpadá se vám řada koalic, buněk a sdružení na krajské, okresní i komunální úrovni. Nemůže to být tím, že hnutí vzniklo odshora a dost narychlo bez pořádného stranického zázemí a jasného programu? Jiného, než že bude líp. Jaký na to máte názor?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.02.2017 11:02:33 - Ing. Radka Maxová

Dobrý den pane Mrzlíku,

nemyslím si, že se rozpadáme. Hnutí ANO je od počátku seskupení lidí, kteří v životě něco dokázali a jsou sami o sobě individualitami. Je logické, že se v průběhu let, kdy vstoupíte „do politiky“, která má svůj zajetý systém, stane - a stávat bude, že na sebe lidi tzv. narazí a bude třeba sjednocovat jejich a obecně i naše společné další kroky. Některá rozhodnutí si myslím jsou ku prospěchu věci, jiná mě samozřejmě také mrzí. Ale troufám si tvrdit, že program máme dost jasný a jeho výsledky jsou patrné již nyní, tedy v poměrně krátké době od našeho vzniku a vstupu na politickou scénu. Doufám, že si to občané uvědomují a chápou.

Radka Maxová