PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,63. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.02.2017 12:57:10 - Mrazík

Nepřijde vám, že vás ČSSD jen využívá

nebo dokonce ohrožuje? Když ji teče do bot, Sobotka přijde s tím, že chce zrušit Bohumínské usnesení. Vy s tím nemáte problém? A co když se vám tak snaží jen ukrást voliče? 3 roky ji vládnout s ANO nevadilo a teď dělají, jak kdyby to byl nepřekonatelný problém. Podle mě spíš kalkulují, s kým se proti ANO spojit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.02.2017 10:06:20 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den, bohužel přijde! ČSSD chce zůstat, za každou cenu, hegemonem na "levici", ale se svými, zejména poslaneckými, často asociálními, aktivitami či personální politikou, kdy například na krajích staví do funkcí hejtmanů jakési pravicové polokmotry atd. se spíše jen zesměšní a nám tím pomůže. Docela mně to mrzí, domnívám se, že jistá spolupráce je oběma stranami možná...A to i přesto, že v platném "Bohumínském usnesení" se definuje zákaz spolupráce ČSSD s extrémistickými sdruženími, mezi které řadí i KSČM a to považuji za nepřijatelné..kromě zrušení tohoto nesmyslu (jde i proti Ústavě ČR) bychom měli požadovat zřetelnou distanci a omluvu..