Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.02.2017 14:23:40 - Linda Švábová

zákon o sociálním bydlení

Paní Maxová, neměla byste se spíše zamyslet a vysvětlit voličům, proč jste dosud neschválili seriózní zákon o sociálním bydlení? Sice Marksové není z vaší strany, ale táhnete to společně. Proč jste nepředložili nějaký návrh třeba sami?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.03.2017 15:32:11 - Ing. Radka Maxová

Vážená paní Švábová,

bohužel se mnou nesedíte v lavicích v Poslanecké  sněmovně, ve výborech, komisích a na různých jednáních, kulatých stolech apod., kde se Ministerstvo práce a sociálních věcí vyjadřuje jinak, než pak prezentuje před veřejností . A také bohužel, naprosto bez varování a jakýchkoliv konzultací, přichází prostřednictvím médií ven s návrhy, o kterých nikdo před tím neví. Takže terminus technikus „táhnete to spolu“ je trochu zavádějící. Přišli jsme s mnoha konstruktivními návrhy, ale ty se řeší právě na těch jednáních, o kterých občané neví a my chceme prezentovat finální výsledek, který bude mít hlavu a patu. To, že MPSV předkládá neprokonzultované věci jen kvůli volebním bodům, nemůžeme, bohužel, ovlivnit. A upřímně, to, co zatím MPSV předkládalo jako návrh zákona, nelze, dle Vašich slov, chápat jako seriózní návrh.

Radka Maxová