PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.

předseda SPD JmK
  • SPD
  • Jihomoravský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2017 22:01:12 - mravenec-99

Muslimští migranti v Brně

Už mě opravdu leze krkem, jak přibývají arabští migranti v Brně. Vždyt oni je sem musí tajně vozit. Přitom od pohledu jsou agresivní, na chodníku zásadně neuhýbají...policejní hlídky nejsou v Brně vůbec k vidění - mě přijde, že snad mají rozkazy nekontrolovat araby a nechat je tu volně pohybovat za bílého dne. Máte v Brně stovky členů - nemůžete udělat nějakou akci, kdy budete natáčet dění na ulici na skrytou kameru a když narazíte na araba - což bohužel fakt není těžké - tak ho můžete požádat o doklady, pokud odmítne, tak zavolejte policii - když ta odmítne přijet, tak to dejte na facebook s titulkem "česká policie odmítá kontrolovat doklady arabům". Co Vy na to? Vláda nás zradila a vede nás jako ovce na jatka. Musíme si pomoci sami.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.03.2017 20:06:28 - PhDr. Ing. Mgr. Jan Hrnčíř, MBA, LL.M.
Máte pravdu, ilegální migranti z nepřátelských kultur jsou u nás umísťování stále více. Jediným řešením je změna ve volbách do PSP a následné vystoupení ze socialistického a zkorumpovaného spolku s názvem EU.