JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2017 1:24:31 - mravenec-99

Tvoří muslimové v česku hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka 2?

1) Jste i proti zákazu nacismu? Také "umírnění" nacisté, běžní němci byli proti vraždění v koncentračních táborech, které bylo před německou veřejností utajováno. "Jen" podporovali nadřazenost árisjké rasy.
U muslimů je to podle mého názoru podobné. Také ti "umírnění" muslimové podporují "jen" nadřazenost muslimů nad nemuslimy, ale ne bombové útoky, kterých se dopouští ti radikální. Vždy záleží na těch radikálních, ti můžou s tichým souhlasem mlčící většiny vyvraždit miliony lidí...
2) Každopádně můj dotaz byl jiný - ptal jsem se, jestli na základě svědectví českých exmuslimů a exmuslimek lze rozpustit a zákazat islámské obce v česku? Když evidentně dochází k hromadnému a ideologickému násilí na ženách, ke kterému je v českých mešitách přímo vybízeno....nebo ta úroveň hanobení českého národa a kultury bude taky trestná....policie tyto všechny důkazy už dávno má - tak proč veškerá islámská hnutí neprohlásí za protizákonné?...je jasné proč - současnému sorosovskému režimu se to nehodí...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2017 8:34:33 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

děkuji za další dotaz na stejné nebo podobné téma. V bodu 1) zcela mylně nazýváte běžné Němce "umírněnými" nacisty. Mezi nacista a Němec není rovnítko. Mezi Němci v té době bylo také mnoho židů nebo komunistů, kteří skončili před popravčí četou nebo v koncentračních táborech mezi prvními. Stejné to je u muslimů. Vaše černobílé dělení na ty radikální a umírněné, kteří "jen" přihlíží řádění těch radikálních, ale myslí si to samé, buď vychází z neznalosti stavu nebo je záměrné s cílem hodit je všechny do jednoho pytle s visačkou: muslim = terorista. Vždyť nejen v Sýrii, ale na mnoha jiných místech bojují proti radikálním islamistům vojáci s islámskou vírou. 

A nyní k bodu 2) Ptáte se, jestli je na základě svědectví českých exmuslimů a exmuslimek možné rozpustit a zákazat islámské obce v Česku? Odpovím ano. Náš právní systém to umožňuje. Zahájit řízení musí ministerstvo vnitra, a to buď z vlastní iniciativy nebo z podnětu a po dokazování vydá správní rozhodnutí, proti kterému je přípustná správní žaloba. S konečnou platností by pak rozhodl soud. Není to nic nového a nic co by se v ČR nikdy neudálo. Nevím, jaké důkazy má shromážděny Policie ČR a zda by to postačovalo k tomuto postupu. Pokud však máte dostatek důkazů Vy, proč ten podnět na ministerstvo vnitra nepodáte? Hlavně mi nepiště, že to Vy nemůžete, že to je věcí policie nebo nás politiků. Jestli jste občan a vlastenec mající informace a důkazy považoval bych to téměř za Vaši občanskou povinnost. 

Přeji hezký víkend a pokud ten podnět podáte budu rád pokud to dáte na vědomí nejen mě, ale i široké veřejnosti.

Zd. Ondráček