JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2017 18:05:09 - mravenec-99

Tvoří muslimové v česku hnutí směřující k potlačení práv a svobod člověka 4?

1) Škoda, že to nechcete řešit. Nevím, proč od toho politici dávají ruce pryč? Jinak policie tyhle informace dávno všechny má a zjevně stojí na straně muslimů, tak proč bych tam měl chodit? Aby mně pak znepříjemnovali život, protože jsem si dovolil něco říct proti muslimům? To je jako kdybych za komunistů šel na policii stěžovat si na komunisty...policie vždy chrání režim a ne lidi.
2) Proč sem vůbec muslimy berete? Většina lidí je tu nechce...tohle je demokracie? A začali s tím komunisti v 80.letech...právě ti studenti tvoří zázemí pro islamizaci česka. Co je sem prostě přestat brát? A stávající muslimy bez českého občaství vyhostit? Víte, že muslimové v česku mají 6-8x větší kriminalitu než češi? Tak proč je sem bereme? To je přece šílenství...o co přjdeme, když je tu nebudeme mít?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2017 19:02:52 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den po čtvrté,

ne, že to řešit nechci, já to ze své pozice řešit nemohu. Připomínám, že jako politik a poslanec jsem součástí moci zákonodárné a policie a úřady moci výkonné. To, že policie stojí na straně muslimů je závažné obvinění a doufám, že pro něj máte dostatek důkazů. Já s ním nesouhlasím.

Z toho co čtu, vidím, že máte problém a všichni jsme ve Vašich očích líní a neschopní blbci. Doporučil bych Vám tedy neschovávat se za anonymní profil a kázat tu o morálce, ale jít do voleb a jako politik pak ukázat, jaký jste chlapák a jak umíte problémy současného světa řešit. Jen si dovolím informovat, že to co navrhujete je sice řešení, laciné řešení, se kterým část lidí možná oslovíte, ale nebudete chopen to realizovat protože právo bude stát proti vám.

Přeji mnoho úspěchů.

Zd. Ondráček