ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2017 22:57:18 - jiriIV

Vážený pane Senátore.

Děkuji Vám za Vaše odpovědi na mé dotazy, měl jsem na mysli EU ale špatně jsem se vyjádřil. Myslíte si že po oznámení ČSSD o změnách na kandidátkách v krajích dochází v ČSSD k "Noci dlouhých nožů" ?
Jiří Lípa Val.Mez.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2017 20:22:45 - Jan Veleba

 Pokud se týká Ostravské kandidátky, tak tam o přesných důvodech nemám informace, ale v Jižních Čechách je to jasné. Sobotka si připravuje ústupovou cestu po nadcházejících parlamentních volbách, kdy je téměř jisté, že nebudou pro ČSSD úspěšné a následně dojde k výměně vedení a Sobotka bude nucen odstoupit nebo bude svržen. Klíčové pro něho bude, kdo po něm stane v čele ČSSD. Pokud by to byl Zimola, tak by měl smůlu, pokud naopak současný 1. místopředseda Chovanec, tak by byl v závětří uklizen do nějaké partajní trafiky. Proto byl Zimola vyškrtnut z parlamentní volební kandidátky, aby mu byl znemožněn volební úspěch, posílení pozice a ambice na vystřídání Sobotky v čele ČSSD.

Sečteno a podtrženo, Sobotka hraje už jenom o svoji pozici, chcete-li koryto. Samozřejmě politické koryto, nic jiného neumí.