PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2017 13:00:03 - -Che-

Dotaz

Přeji hezký den pane doktore. Četl jsem váš názpr na PL : Debilizace dětí je záměr této doby, zvlášt když vidím, jací odborníci učí naše děti. Stačí se podívat na podivnou universitu CEVRO Institut a její pedagogický sbor. Zeptám se vás: Jaký na vás udělal dokument koprodikce ČT a Arte "Co dokáže lež" ? . Hvězdné obsazení Janda, Slonková, Kundra, Romancov, Romancovová a jako třešnička na dortu náš pan ministr armády . . Je vůbec možné, že někdo takovou demagogickou slátaninu pustí ve veřejnoprávní televizi? Děkuji za odpověd a držím palce! František

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.05.2017 23:03:57 - PhDr. Josef Skála, CSc.
  Hezký den i Vám, pane Františku, a díky za groteskní podívanou. Když ta navoněná bída ducha a morálky rituálně horlí proti tomu, v čem láme rekordy sama, je to k popukání i k zamyšlení, jak daleko to došlo. Protože jen jeden z bezpočtu dílů seriálu na stejné brdo. Tak jako teď se tu z moci úřední nelhalo ani za c. a k. monarchie. Děje-li se tak i za povinný desátek, zvaný koncesionářský poplatek, je to děsivé zrcadlo doby.