ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2017 22:37:47 - janev

je ČSSD,ODS,TOP09 MAFIANSKÝ SPOLEK

vÁŽENÝ PANE,PRO MĚ JE DNEŠNÍ STAV VE SNĚMOVNĚ NEAKCEPTOVATELNÝ,ŘEŠÍ SE JEN PRKOTINY NA MÍSTO ŘEŠENÍ JUSTICE,ZLODĚJNY POLITICKÝCH STRAN ČSSD,ODS,TOP09.JSTE PRO LIKVIDACI SENÁTU,SNĚMOVNU SNÍŽIT NA 150 POSLANCŮ MAXIMALNĚ A PRAVOMOCI ZE SENÁTU PŘENÉST NA PREZIDENTA?MELI BY JSTE SPOLUPRACOVAT S ANO.S POZDRAVEM BRNAK

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2017 22:16:27 - Jan Veleba

 Já Vám rozumím, Senát ztratil kredit, jeho předseda (druhý nejvyšší ústavní činitel) se snížil k tomu, že otevřeně a nevybíravě bojuje proti prezidentu republiky a je opravdu na zváženou, co v této zemi bude. Já osobně rozumné východisko nevidím.

Není jím ani snížení počtu poslanců v PS PČR. To nic nevyřeší, protože to bude vzorek reprezentující současný stav naší společnosti - názory, chování a prosazování cinknutých zákonů bude stejné. Dospěl jsem k názoru, že žijeme v nové totalitě, a sice totalitě, kterou řídí peníze a majetek. Kdo je má, ten má i moc.