Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2017 19:14:33 - venosF

Šlechtová hájí burkiny

Dobrý den, pane poslanče, opět se naskýtá otázka, zda ANO chce skutečně bojovat s islamizací, když se Šlechtová, po té co legalizovala muslimům pohřby, zastala burkin. http://zpravy.idnes.cz/ministryne-rozdilny-nazor-na-burkiny-dxe-/domaci.aspx. Můžete namítnout, že její odpověď je z hlediska zákona jediná možná, ale když už má výhrady i multikultisocanka Marxová, mohla by se Šlechtová rovněž vzmoci alespoň na nějaký apel vůči tomuto dalšímu ústupku islámu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.07.2017 14:42:21 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobré odpoledne.Nejsem paní Šlechtová a nevím jak přesně se vyjádřila k problému "burkin" (ležím po chirugickém zákroku v nemocnici). Předpokládám, že šlo o ne zcela šťastné vyjádření a za mne - neměním nic na pravidle "naše země -naše pravidla". Pokud to okolních zemích nikomu nevadí, dámy jistě mají mnoho příležitostí využít plavecká zařízení na území jiných států, které k uvedené problematice zaujaly jiný postoj. Chápu že Aquapark je soukromý subjekt a těžko můžu jako politik udělat víc než vyjádřit na adresu majitelů určitý apel v tom smyslu, "že prachy opravdu nejsou vše"....mohlo by se také stát, aniž bych to komukoli přál, že z určitých náboženských, kulturních či politických důvodů klesne Aquaparku návštěvnost. A jen pro úplnost - minulý rok jsem byl u přátel v Turecku a ani mne nenapadlo se podivovat či ušklíbat nad tím, že se turecké ženy koupají v burkách a také jsem samozřejmě dodržoval pravidlo, že mimo pláž jsem nechodil "do půl těla", stejně jako manželka nosila dlouhou sukni - také podle hesla - vaše země - vaše pravidla. Kdyby mi tak moc vadilo, že nemohu chodit do půl těla, jel bych k moři jinam ....celkem srozumitelné a FÉROVÉ.