Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2017 0:01:07 - Tomáš Dousek

Jste blázen pane šéfredaktore ?

Mám takový pocit, že jste chodil na základní školu v Mikulandské ulici, pokud se nepletu. Můžete mi říct, jak je možné, že ve vašich příspěvcích používáte tolik vulgarismů a zároveň si hrajete na inteligenta. Vaše vyjadřování je na úrovni dítěte v mateřské školce. Protože pokud si vzpomínám dobře, tak nás ve škole neučili používat vulgarismy, ale vyjadřovat se věcně a inteligentně. Děláte ostudu jak sobě tak vaší rodině a dokonce i svým učitelům a profesorům.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2017 14:18:50 - Pavel Novotný, DiS.
 Tomáši,
1. třetím rokem NEPRACUJI v médiích, neříkejte mi šéfredaktore:-) Už jím DÁÁÁÁÁVNO nejsem, to jen tady se většina lidí řídí podle Prostřeno a předsudků a neumí si mě nani dát do Google.
2. Vulgární jsem JEN zde a to SCHVÁLNĚ... baví mě urážet čtenáře tohoto "periodika".. Už Werich řekl, že blbost neporazíme a je dobré s ní bojovat alespoň tím, že se jí budeme smát. S čtenáři PL jsou, pane, blbci. A já se jim chci smát do očí. Třeba tím, že jim budu nadávat a pak se budu smát tomu, jak jsou celí běsní v diskusích.. Nejsem hlupák, pane, ale je dobře, že to čtenáři PL netuší. Ještě by mohli přijít na to, že jsou idioti oni. 
A to já, ani PL, ani Okamurové a další, fakt nepotřebujeme...
PN