Pavel Novotný, DiS.

Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • Praha-Řeporyje
  • starosta městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.08.2017 21:08:40 - Ronja

Byla jsem rozhodnuta volit ODS

Zdravím Vás pane Novotný, jsou mi velmi blízké názory p. Klause st. i ml., pí. Udženije a dalších. Je-li však členem ODS člověk, který má potřebu prezentovat se jako vy a dokonce to pokládá za vtipné, jsem na pochybách. To, že někdo zavítá na PL, neznamená, že je idiot. Upřednostňuji jiné weby, např. lidovky, HN, institut VK - ráda čtu pana Hampla, Jakla a další. Je však dobré mít přehled o všem. Díky tomu, že jsem sem zavítala, mohla jsem si přečíst i vaše myšlenky a seznámit se se způsobem, jakým reprezentujete ODS. Je zajímavé, že jinde než zde jsem na vaše vyjádření k čemukoli nenatrefila.
Ne všem bylo naděleno stejně rozumu a inteligence, je ale ubohé se jim za to vysmívat. I hlupák nebo hulvát má právo se vyjádřit. Vždyť i vy ho máte.
To, jak jedné paní odpovídáte, že je stará, dementní, senilní a že je dobře, že brzy zemře, to je už opravdu přes čáru. Nemohu volit stranu, jejíž členové jsou schopni se takto vyjadřovat ve veřejném prostoru.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.08.2017 14:13:24 - Pavel Novotný, DiS.
 A co kdybyste přestala lhát? 
Píšete to jen proto, že se vám to hodí.. Mě nejsou blízké názory Klause jr. ale je to dobrá tvář pro Prahu. Víte, vy víte, že jsem člen strany, víte, kolik máme členů? Vy určitě nepůjdete nevolit ODS kvůli mě, milá zlatá. Vy v reálu ODS volit budete a já vám budu zcela ukradený. Tak to je, milá zlatá... 
Já mám svoje volby až za rok v Řeporyjích.... A pro vás nejsem vůbec tak důležitý, jak píšete.. Jste lhářka, vážená. A je dobře, že volíte ODS. Je to důkaz o tom, že nejste blbá. 
Co čtete nebo ne, je mi fuk. Moje názory jsou konstantní a já se třeba s mladým Klausem (a s Vámi) na uprchlících neshodnu..
Je skvělé, že s ostatními 29 999 členy se shodnete:-)
PN