Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.10.2017 4:34:57 - Damph

Váleční uprchlíci jako ekonomičtí migranti

Proč se v Evropě Syřané, Iráčané, Eritrejci, Somálci a další označují jako ti váleční uprchlíci které musíme přijímat? Vždyť přece platí pravidlo že se má žádat o azyl v nejbližší bezpečné zemi - Syřané a Iráčané mají žádat o azyl v Turecku a Eritrejci a Somálci v Etiopii. I logicky vzato - ten z nich kdo tam o azyl nežádá a jde dál, ten již se nemůže v dalších zemích jako válečný uprchlík označovat - stávají se z nich ekonomičtí migranti jdoucí za lepším. Nemůžu přece jako válečný uprchlík si vesele procházet bezpečnými zeměmi a tvrdit že mě musí vzít všude no ne? Jaký je Váš postoj v této otázce, souhlasíte s tím?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.10.2017 19:00:01 - Ing. Bohuslav Chalupa
 ...souhlasím s Vámi, a proč to tak je? Protože to tak nastavila parta v Bruselu, Evropské komisi, která pro jistotu dělá i to, co madam Merkel ještě ani nestačila vyslovit, a protože této partě není ani (nejen) naše politická reprezentace schopna či ochotna vzdorovat - a pak v tom "lítaj" jen Maďaři a Poláci.............. SAMO SE NIC NEZMĚNÍ!číslo 9 na kandidátce ANO v JMK