JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.12.2017 21:42:04 - netupoň

Novodobí kádrováci vylézají z děr

Pane poslanče, nenechte se vyrušit! Podívejte se na ty kreatury, co Vás kádrují a provokují kampaně proti Vám. Vždyť to jsou stejné scénáře od stejných lidí. Podvolíte se jim, prokážete slabost nebo ne? Do Vašeho rozhodování Vám přeji zapojení Vaší nemalé inteligence, prostého rozumu - jinými slovy převahy nad těmi "demokraty". Je to taková "parta" de facto zbabělců, která touží hlavně po svém zviditelnění a konzervaci mafiánských pořádků v této zemi. Pokud Vám někdo vyhrožuje, neváhejte a učiňte podání na PČR. Nešetřete je, v opačném případě by ti "charakteři" na policii běželi hned. Ty terorizující podněcovatele všichni znají. Jen si vzpomeňte na minulé krajské volby, na prezidentské volby 2013, co dělali před volbami a pak ten kravál po nich.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2017 21:59:42 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den

děkuji za zprávu i sdělený názor. Víte, kdo mě osobně zná ví, že jsem klidný a bez emociální. Pokud se však pro něco rozhodnu jdu za tím a neuhnu ani o píď. Pokud doznám, že je třeba konat budu konat a mí protivníci (nezaměňovat s oponenty) to záhy poznají.

Přeji hezký den

Zd. Ondráček