ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2018 12:32:40 - K42

Tzv. přitvrzení pro piráty silnic

Dobrý den,

přečetl jsem si Váš příspěvek ohledně přitvrzení proti pirátům silnic. Abych pravdu řekl, nepovažuji to za žádné extra přitvrzení. Pokud v obci někdo jede 100 a více, pak by měl přijít o ŘP okamžitě a ne, že se bude čekat, zda si podobnou jízdu užije ještě jednou. Takový pitomec patří buď do blázince (protože je to šílenec) nebo do krimu (obecné ohrožení).

Navíc navrhovaná pokuta za překročení rychlosti o 40 km/h (o 50 mimo obec) ve výši 5000 je výsměch, ta bude bolet důchodce, nádeníka nebo chudého študáka. Podívejte se k našim sousedům do Rakous nebo do Německa, jaké tam mají pokuty v poměru k průměrným mzdám a jak se tam jezdí. Pokud tam někdo jede jako čuně, většinou to není místní (vlastní zkušenost).

S pozdravem

K42

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.02.2018 13:55:48 - Dan Ťok
Dobrý den, při zvažování výše pokut jsme se snažili o nějaký kompromis. Stejně jako Vy mi vyčítáte, že jsou nízké, obrací se na mne jiní, že jsou příliš vysoké, třeba právě pro důchodce a studenty. Zdraví DŤ