Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.01.2018 13:08:42 - novákk

spolupráce s KSČM

Valachová v televizi řekla, že ČSSD není na vládní úrovni připravena spolupracovat s KSČM, i když v poslanecké sněmovně se vaše spolupráce osvědčila. Spolupracujete také v krajích a na radnicích. Proč je pro vás na vládní úrovni spolupráce nepřijatelná? Já to nechápu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.01.2018 6:21:20 - Ing. Antonín Seďa
 Základním a dlouhodobým problémem je rozdílnost v politickém programu. Zejména v oblasti zahraniční, vztahu k EU a NATO. Sám jsem zažil mnohá jednání a diskuse kolem těchto témat a musím potvrdit , že tato témata jsou pro ukotvení ČR, zajištění její nezávislosti a zejména bezpečnosti stěžejní. Dalším, ale daleko menším problémem, je rozdílný pohled na regulaci ekonomiky či nedotknutelnost vlastnictví. Ale tato témata se podle mého názoru řešit dají. Ovšem ty zahraničně politická jsou pro sociální demokracii nepřekročitelná. Svoboda a zajištění bezpečnosti jsou pro nás hodnoty dlouhodobé a prioritní.