Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.01.2018 20:02:11 - Tereza P.

Rukama nepracujici lid podporoval Drahose, manualne pracujici Zemana

Dobry den,
delala jsem si anketu na netu,kde jsem se ptala, kdo koho podporoval a rozdelila to na rukama pracujici lidi vs rukama nepracujici. 92% manualne pracujicich volilo Zemana, 8%Drahose - vzorek byl u ruznych vek.skupin, z ruznych oblasti CR (cca 5000 osob). Mozna by spolecnost mohla spojit jedna udalost,prinutit manualne nepracujici pracovat 1rok manualne, aby nebyli odtrzeny od reality. Manualni pracovitost je to, co vytvari opravdove hodnoty, ty ostatni predevsim na manualni praci parazituji. Az se zhrouti system, kdy manualne pracujici lidi neuzivi ty nepracujici, cim se ty manualne nepracujici uzivi .Co se stane po kolapsu internetu? Zatim ziji z nasich dani a vykoristovaciho systemu.

Lid spoji manualni prace - neparazitujici system.

Prosim o odezvu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.02.2018 6:00:48 - Ing. Antonín Seďa
 Nemohu souhlasit, protože ze svého okolí vím, že manuálně pracující volili i Jiřího Drahoše. To je přesně to, co odmítám, rozdělovat společnost. A kde berete jistotu, že jak uvádíte, nemanuálně pracující, nikdy nepracovali manuálně či nevytvářejí hodnoty. Stát jako takový má rozličné funkce a společnost jako celek potřebuje lékaře, učitele, vědce, konstruktéry i ty manažery. Také prodavačky, soustružníky, zedníky apod. Možná, že by bylo vhodné si čas od času zazpívat píseň z filmu Pyšná princezna, jistě ji znáte. A také se na nikoho nevyvyšovat a také neponižovat. A pokud si vzpomínám, tak to nebyl profesor Drahoš, který o svých voličích hovořil jako o debilech. To je výrazivo současného pana prezidenta. A proto je možné, že slušní manuálně pracující volili jeho protikandidáta.