Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.02.2018 13:01:29 - Hamr

staré znémé tváře

Dobrý den, myslíte si, že si nějak pomůžete (jako strana) když do čela zvolíte staré známé tváře typu Chovanec nebo Hamáček? Chovanec je taky předsedou teď a zdá se vám, že by osloval voliče?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.02.2018 14:04:11 - Ing. Antonín Seďa
 Je škoda, že celý mimořádný sjezd ČSSD se poněkud zužuje na volbu vedení. Ano, je to důležité, ale podstatná je vize jednotlivých kandidátů, co chtějí pro zvýšení důvěryhodnosti udělat. Oba dva zmiňovaní jsou zajisté schopní politici, kteří již něco v politice dokázali. Ovšem je otázkou, zda členská základna neočekává personální změny a také přijetí spoluodpovědnosti za výsledek voleb. Pro mne osobně je daleko důležitější návrat k programovým kořenům sociální demokracie. Mimochodem, je zajímavé, že já jsem jako místopředseda našeho poslaneckého kruhu řadu navrhovaných zákonů kritizoval s tím, že to neodpovídá přání voličů. Nebyl jsem vyslyšen a nakonec jsem to i oprávněně schytal. Tak jako řada mých dalších kolegů a kolegyň. Prostě důvěra se ztrácí velmi rychle a snadno, ale zpět ji získat je velmi zdlouhavé a lopotné. Takže chce to práci a poslouchat těm, kteří žijí a pracují se svými voliči. A to, že se na výstupy odborných komisí moc nehledělo je také fakt.