PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.02.2018 16:58:18 - Vosátko

předseda KSČM

Dobrý den,pane Skálo,byl jsem dlouholetým voličem komunistů ale loni jsem volil SPD.Nemohl jsem jinak,protože KSČM mě velmi zklamala!Dolejš,Klán a další nikdy nic neřekli,neslyšel jsem od nich jediné jasné slovo. Byl bych rád,kdyby jste se vy stal předsedou strany,protože to bych vás pak znovu volil.
Zajímalo by mě ale jedno:jsem rád, že budete kandidovat na předsedu.Bohužel ale Filip nakonec bude kandidovat taky,údajně dostal velké množství nominací z OV. (říkal mi to kamarád z jedné ZO, já členem nejsem). A Filip taky povolává na sjezd své věrné,kteří pro něj budou hlasovat! Prý dokonce plánují, že vy na plné čáře prohrajete. Chtěl bych se vás tedy zeptat, zda nemůžete proti tomuto něco udělat, pokud je to pravda? Rád bych,aby se KSČM opět stala stranou komunistickou!. ne sociální demokracie č.2

Díky za opdověď,zdravím vás
Vosátko

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.02.2018 22:18:42 - PhDr. Josef Skála, CSc.
 Udělám vše pro to, aby nás znovu volili lidé jako Vy. Teď probíhají okresní konference. Řada z nich dává nominace na předsedu - nebo v širší kategorii "do vedení" (někde to pojímají jen takto, ale v případě všech kandidátů). Své stoupence mobilizují i ostatní, máte pravdu. Držte nám všem, kdo chceme straně vrátit důstojnost a sílu, palce!