Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.02.2018 10:09:06 - M.Tomáš

Končíte?

Dobrý den, děkuji za vyjádření k mému dotazu. Chápu vás právně, že zpátky do ,,vysoké" politiky nechcete? A co kdyby se na senátokru rozhodla Gajdůšková kandidovat a byla zvolena? To byste pak byl zase poslanec nebo ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.02.2018 12:51:40 - Ing. Antonín Seďa
 Nebyl, protože jsem asi o čtyři hlasy skončil až třetí. Ale Alena Gajdůšková do boje na dva roky nepůjde a já mám teď starostí hodně. Chci teď pomoci sociální demokracii v okrese, protože máme hodně problémů a je před komunálními volbami. Takže v současné době budou pro mne volby do zastupitelstva města. Neříkám, že do vysoké politiky někdy opět nepůjdu, ale nyní se chi věnovat rodině a od té vrcholové politiky si chci odpočinout. A také to nezáleží pouze na mě, ale na členech sociální demokracie, voličích a také na mé rodině, která je ráda, že jsem doma. Faktem ovšem je, že s politikou, jako službou veřejnosti nechci skončit. Pouze jsem ji opět začal dělat jako svého koníčka. Čas ukáže, zda bude zájem a důvěra , abych se do vrcholové politiky někdy vrátil.