Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.02.2018 14:40:40 - kavaz

návrat

Dobrý den, vrátíte se někdy do politiky? Teď jsou volby komunální a senátní. Je škoda, že jste se do sněmovny znovu nedostal a místo vás přišli nevýrazní politici.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.02.2018 19:26:31 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer. Doufám - a musím bez mučení přiznat že zejména ke konci mého působení ve sněmovně mne práce poslance začala uspokojovat, protože jsem se v tom všem začal orientovat a hlavně jsem začínal vidět "světlo na konci tunelu", trochu chytřeji jsem tlačil na řešení věcí, které jak já, tak řada dalších lidí považuje za důležité. Teď když jsem z kola venku, pro změnu zase vidím, jak práce poslance - poslanců vypadá z venku a skutečně mne mrzí, že nemohu pokračovat a snad i dokončit práci, kterou jsem začal ve sněmovně pojmenoval a jak se říká "zdvihl"., Trochu ješitně pociťuji závist, že problematiky, jejichž řešení jsem dal 3 roky práce, si začali přivlastňovat jiní. Víte, je mi 57 a je nejvyšší čas ještě něco udělat - nebudu lhát - udělat ještě něco užitečného pro sebe, pro svou rodinu, pro své okolí i pro zemi ve které žiji a ve které budou, doufám, žít i naše děti. Oblast mého zájmu je obrana a bezpečnost - ve fyzickém i kybernetickém prostoru, včetně problematiky přípravy na další vlny migrace, včetně zásadního odporu vůči postupné Islamizaci Evropy. ANO pokusím se získat nominaci jak do komunálních voleb, tak i do senátu...a za rok budou volby do Evropského parlamentu, ve kterém podle mého názoru výrazně chybí takoví poslanci, kteří jsou odborně vybaveni a orientovaní k prosazování mnohem zásadnějších opatření k ochraně a obraně Evropy.  Realita je totiž bohužel taková, že pokud nesedíte na příslušné židli, moc toho nedokážete - tak to prostě je. Nakonec všechno rozhodnou voliči a stále přemýšlím, proč se mi voliče nepodařilo natolik dobře oslovit, aby my dali preferenční hlasy - pokud jsem v roce 2013 získal, jako zcela neznámý kandidát, více preferenčních hlasů, než v roce 2017, po 4-letém působení ve sněmovně, pak je něco špatně - a o tom, že nebudu poslancem rozhodlo bez diskuse vedení ANO v JMK - ale i voliči, kteří neměli potřebu mi dát svůj "kroužek".Děkuji Vám za Vaši podporu a budu rád, když mi budete držet mi palce.