Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2018 18:18:26 - mtajovsky

Proč jste stále v ANO?

Pane Chalupo, vy máte čitelné, rozumné a vlastenecké postoje. Proč se shazujete svým členstvím v ANO 2011, které je skladbou svých členů nedůvěryhodné od počátku (Telička, Jourová, Stropnický, Zlatuška) a nyní je nedůvěryhodný již sám jeho předseda. Názorově se otáčí jako korouhev a nikdo si není jist, co řekne příště. Viz například postoj ke zbraňové směrnici EU, kdy se na vládě přijal dokonce návrh Sobotkovy administrativy a neprošlo to ani legislativní radou současné vlády. Přitom se Babiš před volbami vyjadřoval úplně jinak.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2018 20:13:28 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Víte, jediné o co ve mi skutečnosti jde, je pracovat ve prospěch obrany a bezpečnosti země, nás samých, mých a Vašich dětí či vnoučat. S ideologiemi už mám nějakou zkušenost - a ideologie nic nezmění, nic neodpracuje. Svět budoucnosti už nebude o ideologiích, bude o skutečném rozumu.Pokud jde o současnost - prosím ukažte mi, doporučte, politický subjekt, který mi to, snad, možná umožní. Je mi 57 a půl, a mám nejvyšší čas se ještě o něco pokusit, abych potom jako rozklepaný stařeček neměl špatné svědomí ...ANO je HNUTÍ, nikoliv ideologicky definovaný subjekt - a je to zkratka pro Akci Nespokojených Občanů - a ujišťuji Vás, já jsem stále velmi nespokojený občan a jsem nespokojený i s věcmi uvnitř ANO (ale to nebudu řešit veřejně). Někteří v Hnutí mi tak trochu přistřihli křídla, ale tak to bývá  a nejen v politice a je hodně na mě samotném, jestli to tak zůstane. Politika, respektive vše, co souvisí s aktivitami směřujícími k nápravě věcí veřejných mne baví, jsem stále členem hnutí, které má významný vliv na osud a budoucnost naší země a jak i Vy snad vnímáte, říkám, co si myslím a nikdo mi za to zatím"hlavu neutrhl". A pokud budu členem Hnutí, budu se i uvnitř ANO snažit předkládat problematiky, o kterých jsem přesvědčen, že jsou důležité, budu navrhovat jejich řešení, budu nadále v Hnutí vyvolávat pozornost a tlak na jejich řešení, na diskusi a na prosazení rozumných věcí. Moje nedůvěra v ostatní politické subjekty je stále mnohem vyšší než důvěra v potenciál Hnutí ANO2011 .... a realita je taková, že jako jedinec, bez volného kapitálu, bez zázemí přátel, bez zázemí politického subjektu - nemáte nejmenší šanci. A pro úplnost - do Hnutí ANO2011 jsem vstupoval v roce 2012 v době kdy jsme měli 0,2% preferencí a všechno bylo skutečně o tvrdé, usilovné politické práci s tím, že nikdo nemohl vědět, jak to dopadne :-)..........S pozdravem