Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.03.2018 18:54:40 - venosF

Čínští křesťané

Dobrý den, pane Chalupo, Babiša a Metnar se vyjadřili pozitivně k přezkoumání neudělení azylu čínským křesťanům. Není těchto 70 číňanů příslovečnými jezinkami, které v případě úspěchu ukážou cestu dalším číňanům do ČR?Já vím , jsou to křesťané, ale všeho moc škodí, a i tito lidé přece jenom etnicky do Evropy nepatří a změní její charakter.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2018 20:32:54 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý den. Určitě to v žádném ohledu nevnímám jako problém takového rozsahu a dopadu jako je postupná islamizace Evropy. Ale máte pravdu - zaměřit se prvosignálově jenom na Politický islám není, pokud jde o budoucnost a identitu (suverenitu) Evropského kulturního okruhu, příliš rozumné a odpovědné. Určitě bych měl problém i s plíživým "počinštěním" a i v tomto směru jsem, pokud to tak mohu říci, racionálně ostražitý. Pokud jde o čínské křesťany, nemám zatím důvod (a informace), které by mne vedly k nedůvěře zejména k práci zpravodajských složek ČR a rozhodně v tuto chvíli nemíním nijak zpochybňovat příslušná správní rozhodnutí Ministerstva vnitra.