PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.03.2018 7:44:37 - TibaTiba

Stredoskolska Odborna Cinnost_novicok?

podle Vas je schopen sikovnejsi studen stredni zdravotnicke skoly provest transplantaci ledviny? proc ne? postup je jiz dlouho znam ...kde riznout ... kde ustrihnout a kde prisit? a procpak sikovnym studentum stavebni prumyslovky nesverit projektovani a stavbu novych mostu nebo prehrad? vzdyt mosty a prehrady se staveli uz od nepameti ... takze by to mnela byt brnkacka ne? mne vzdy udivuje jak je mozne ze lide s tak nizkou zkusenosti a vedomosti z oboru (jako v tomto pripade Vy) ... dejme tomu organicke chemie ... resp. synteticke organicke chemie se citi byt povolani vyjadrovat se k tomu co je jednoduche a dokaze to vicemene kazdy kdo se trochu zacte do navodu ..... zodpovedny clovek neplaca pate pres devate. S pozdravem P. Knesl.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.03.2018 17:22:18 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Ujišťuji Vás, vážený pane Klesle, že se svými znalostmi chemie z gymnázia bych si to, co Vás tak rozjitřilo, rozhodně vyslovit netroufal. Když mi to ovšem potvrdili tři experti z branže, nevidím sebemenší důvod, proč tak zásadní informaci držet pod pokličkou. Teď už to samé ostatně zní i z řady jiných, na mně zcela nezávislých zdrojů.