PhDr. Lubomír Zaorálek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2018 9:07:19 - jirina2

kauza Novichok.

Pane Zaoralku. Zajima mne, proc nam tvrdite, ze cesti chemici nemaji zadne vzorky nervoveho jedu Novichok. Alespon doposud jsem predpokladala, ze nase vojenska chemicka jednotka je jednou z nejlepsich na svete. Jako takova musi, pro vytvareni protijedu ke znamym i dosud neznamym chemickym jedum, mit nejake vzorky nebo nepatrna mnozstvi techto latek. A musi byt schoipna je vytvorit. Chcete nam tvrdit, ze nasi chemici neumi vytvorit protilatky k Novichok, protoze nemaji jeho zadne vzorky?
A nemeli bychom jednat ukvapene a odvolavat nase lidi z Ruska drive nez Velka Britanie dolozi dukazy, ze vinikem je RF. Vzdyt zatim nic nedolozila.Proc by Rusko travilo anglickeho spiona Ruske narodnosti, ktery byl naprosto nedulezity? Proc by travilo jeho dceru,ktera ostatne zije v Rusku? Chcete tvrdit, ze neexistuji duvtipnejsi metody jak odstranit nepohodlneho cloveka Jak muzete jednat na zaklade ve zlobe vyrcenych slov? Copak na nich se stavi diplomacie?
Myslim, ze se toho musime jeste mnoho ucit.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.