Ing. Michael Canov

  • SLK
  • Liberec
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2018 17:43:16 - slukova bozena

Zastane se někdo práva občanů na vlastní názor?

Dobrý den, myslím, že na studenty je dnes útočeno ze všech stran - za to, že mají svůj názor, ale i za to jaký je a že ho vůbec říkají nahlas. Dělají se z nich nějaké loutky, které neumí myslet svou hlavou. Přitom oni podle mě umí s informacemi, pracovat mnohem lépe než starší generace, které si mezi sebou rozesílají různé fake news (viděla jsem o tom i reportáž). Budete s tím něco jako senátoři a garanti demokracie dělat? Neměl by se někdo těch studentů zastat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.03.2018 19:24:20 - Ing. Michael Canov
Dobrý den,možnosti studentů dávat najevo svůj názor, jsou nepoměrně lepší nejen v porovnání s rokem 1939, ale i s rokem 1989. Vím, že studentům na školách nikdo nebránil nedávno stávkovat, naopak byli bez jakýchkoli problémů za tímto účelem uvolňováni často i s pedagogy. Na druhou stranu, především v dnešní době kdy na sociálních sítích každý může i anonymně vyjádřit svůj názor, jsou i studenti podrobováni nejrůznějším nejen souhlasným, ale i nesouhlasným názorům. Myslím si, že studentská obec je natolik silná, že nepotřebuje a ani by se to nehodilo, aby senátoři dohlíželi nato, aby se studentů někdo nedotknul. Musí to unést a jistě to unáší sami.