ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2018 14:18:27 - kolumbus

D11

Můžete mi jasně odpovědět, kdy se pokračovat se stavbou dálnice a kdy bude dostavěna? Přijde ám normální, že cesta z Prahy do HK (po dálnici) trvá skoro stejně dlouho jako ujet mnohem kratší úsek z HK do Náchoda?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2018 14:30:26 - Dan Ťok

Dobrý den, pokud máte na mysli pokračování dálnice D11 z Hradce Králové, mám pro Vás dobrou zprávu. Včera jsem podepsal rozhodnutí rozkladové komise ministerstva, kterým byl zamítnut rozklad proti vydanému stavební povolení na stavbu 7,4 kilometru dlouhého úseku D11 mezi Smiřicemi a Jaroměří. Tímto krokem nabývá stavební povolení právní moci a Ředitelství silnic a dálnic může dokončit přípravu a zahájit samotnou stavbu.

Platné stavební povolení má již také úsek z Předměřic nad Labem do Smiřic. U části dálnice z Hradce Králové do Předměřic nad Labem musíme dořešit nové stavební povolení, které napadly Děti Země, aby se ve druhé polovině roku mohl začít stavět i tento úsek a za tři roky jsme mohli otevřít celých 23 kilometrů pokračování dálnice D11.

Zdraví DŤ