Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.04.2018 10:13:25 - Franta Chomat

Znovu verite?

Pane Sedo, uveril jste, ze Rusko otravilo Skripala a jeho dceru. Presto, ze to silne odporuje logice a ze jednim z moznych vysvetleni je i provokace ze strany britske, americke ci jine tajne sluzby. A dnes tu mame opet "Asaduv" chemicky utok na civilisty v Ghute. Tomu take verite? Neni vam ani trochu divne, ze by se Asad musel zblaznit, kdyz uz naprostou vetsinu tohoto uzemi dobyl, odvazi civilisty a islamistum umoznuje odjet do Idlibu? Nezda se vam, ze v posledni dobe techto "ruskych zlocinu" nebo spise "nasich" provokaci a podvrhu pribyva? Opravdu nemate strach, ze verbalni podporou techto akci, solidaritou s lumpy, prikladate svoje male polinko na ohen svetoveho konfliktu? Ono "ver a vira tva te uzdravi" v tomto pripade neplati. Ta vira zahubi nejen vas, ale vase deti a nas vsechny. Co tak konecne prozrit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.04.2018 6:24:11 - Ing. Antonín Seďa
 Osobně jsem přesvědčen, že by jste se měl mýlit a měl by jste si sám položit otázku, na čí straně stojíte a čí národní zájmy vlastně hájíte. Vy obviňujete českou republiku a naše spojence z provokací, které stojí desítky životů lidí? To si opravdu myslíte nebo se vznášíte na vlně proti západní dezinformační kampaně. Přece poslední zveřejněné informace z vyšetřovacích orgánů i diplomatických služeb hovoří o důkazech, kdo a kde novičok vyrobil. A zahraniční média jasně a zřetelně dokladují, kdo že stojí za použitím chemických zbraní v Sýrii. Ale i samy USA prozatím čekají na ověření ze strany mezinárodního společenství. Tomu vy říkáte provokace? Já nemám jiné informace než informace z veřejných zdrojů. Ale pokud tyto informace jsou založeny na faktech, pak já na nějaké spiklenecké teorie nevěřím. A jsem velmi rád, že se pan Skripal s dcerou uzdravují a že brzy budou vypovídat před vyšetřovateli. A byl bych opravdu rád, aby jste mě nebo kohokoliv jiného neobviňoval z nějaké podpory světového konfliktu. To je opět fake news, rádoby šířená v éteru a zaměřená na "cizího" nepřítele RF. Žádný rozumný člověk Vám na to již neskočí.