Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2018 8:46:17 - Dana Duchková

Přesídlováním migrantů/uprchlíků Africe nepomůže a v Evropě způsobuje konflikty a rabování sociálního systému.

Dobrý den,chci se zeptat, jak vlastně Africe pomůže přesídlení cca i kdyby 1 milionu Afričanů ročně do Evropy, když nárůst populace v Africe je mnohanásobně vyšší ????

Toto (nárůst populace) je problém jen Afrických států a pokud s tím nic neudělají, povede to k jejich živelné katastrofě - možná se budou pojídat navzájem, ale to je problém jejich republik, proč řeší EU problém cizích států? Stačí prosadit 0 migraci s trestem smrti za překročení hranic či tvrdé pracovní tábory, kde by si na sebe sami vydělali.

Čína to řešila politikou 1 dítěte a za porušení tvrdé tresty, proč EU netlačí na Africké země tím samým způsobem? Povinné kastrace atd.

Doporučuji Evropským státům zavést povinnou sterilizaci nově příchozích - nejlépe vnést do Ústavy, poskytneme bezpečí, ale jen s podmínkou sterilizace.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2018 12:59:32 - Mgr. Jana Černochová
Dobrý den,

nejsem zastáncem masové migrace do Evropy. Domnívám se, že problém je třeba řešit tam, kde vzniká, například posílením humanitární pomoci atp. Je naším právem migranty odmítat, na druhé straně není nutné přijímat radikální opatření, která jsou v rozporu s principy, na kterých stojí naše civilizace. Hranice Evropy se musí stát odolnou proti nelegální masové migraci, samozřejmě přesto musíme umět pomoci například uprchlíkům z válečných oblastí, nebo těm, kteří čelí pronásledování z politických či jiných důvodů. Stejně tak ale musí fungovat návratová politika, pokud příčiny ohrožení jejich životů pominou. To je to, co jako ODS říkáme dlouhodobě, od samého počátku migrační krize.

Jana Černochová