PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2018 10:07:57 - -Che-

Dotaz

Hezký den pane doktore, předem dovolte abych poděkoval za Vaši minulou odpověd. Je to stáleto samé téma: Gay - pornoherec Janda z Evropských hodnot napíše:
"Jakub Janda Ve Vilniusu včera přejmenovali místo před ruskou ambasádou na náměstí Borise Němcova, což byl ruské opoziční politik zavražděný přímo před Kremlem.
Měli bychom okamžitě udělat to samé. Náměstí Borise Němcova hned vedle ruské rezidentury - a teď nemyslím Pražský hrad." Neměl by se tím zabývat někdo kompetentní? Vždyt ten člověk nám dělá na mezinárodním poli ostudu Paradox je, že ttyhle politické neziskovky dostávají peníze na svou ideologickou činnost i z našeho rozpočtu. A nikdo to neřeší. Můžete pro to něco udělat? S pozdravem František.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.05.2018 13:06:09 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Ostudu nám dělá kolosální, máte pravdu. A to, že činnost podobných týpků se dotuje i z našich daní, je kolosální skandál jakbysmet. Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE