Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.05.2018 14:57:29 - Martin Ryk

Kde jste byli, když bylo potřeba váš hlas?

Jste 2. nejsilnější strana a nejsilnější opoziční strana, aspoň podle výsledků voleb. Spolu s Piráty máte téměř čtvrtinu mandátů. Nemyslíte, že kdybyste se spojili, když už usilujete o to stejné, mohli jste mít vyhráno? Proč na tak zásadním hlasování dnes chybělo tolik zástupců opozice a tím pádem jste neuspěli? Že bude ANO, KSČM a SPD proti vám přeci muselo být jasné. Proč se nedosavilo víc pirátů? Nemyslíte, že takhle se vám Zeman jen vysmívá? Já chápu, že je venku třeba hezky, ale pokud se nepletu, politici mají narozdíl od pracujích prázdniny, takže byste podle mě mohli makat aspoň teď. Podle mě jste jako opozice totálně selhali.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.06.2018 12:58:04 - Mgr. Jana Černochová
 Dobrý den,

mimořádnou schůzi k novičoku zmařili především poslanci hnutí ANO a dalších stran tzv. hlasovací koalice, která má většinu. Přestože byli přítomni, odmítli se přihlásit svými kartami. Máte pravdu, chyběli i zástupci opozice, nicméně ani jejich účast by negarantovala schválení programu této schůze a k jejímu zmaření by přesto došlo. Pakliže některý z poslanců chybí, nelze tvrdit, že by nepracoval. Jeho právem je samozřejmě se řádně omluvit i pro jiné pracovní důvody.

Jana Černochová