Ing. Michael Canov

  • SLK
  • Liberec
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2018 19:04:59 - Hello

Neměl by ministr školství rezignovat?

Dobrý večer, četl jsem vaší nynější odpověď a souhlasím. Ale co bude dál? Říci, že reputace školství klesla podle mě nestačí.Je mi ale jasné, že napadnout rozhodnutí ministra by byla politická sebevražda, protože tím pádem by řada studentů nevěděla na čem je a nechci domýšlet, jak jim případně pak zase říci, že musí dělat maturitu znovu. Ale neměl by nést odpovědnost aspoň ministr? Neměl by rezignovat? Navrhnete to? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2018 19:29:53 - Ing. Michael Canov
Dobrý den,je pravda, že ministr tímto dokázal svoji nekompetentnost a neměl by na svém místě být. Jeho odvolání je však mimo moji moc. Navíc je v demisi, takže ani technicky to nelze provést. Premiér bude jmenovat novou vládu a pokud tam bude chtít současného ministra znovu nainstalovat, je zcela mimo moji moc mu v tom zabránit. Navíc čistě de iure vzato, nakonec o změně hodnocení rozhodl ředitel Cermatu, ještě než byl ministrem vyhozen (mouřenín posloužil, mouřenín může jít).