Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.06.2018 23:32:36 - kulmon

Močení na veřejnosti

V poslední době stále více lidí, především mužů močí na veřejnosti. Nebylo by možné toto nějak více regulovat. Přijde mi, že se ti lidé vůbec nestydí. V podstatě každý den někde vidím někoho močit. Vy také močíte na veřejnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2018 6:45:29 - Ing. Antonín Seďa
 Močilo se vždy a močit se bude. Nicméně zde je nutno opět prevence, například tím, že města mají dostatek veřejných toalet, které jsou udržovány v čistotě. Dále pak města mají kamerové systémy a zde by mohli městští policisté udílet pokuty. Problematické je, že veřejný prostor je všude vůkol nás, tedy i v přírodě. Ale tam bych močení opravdu nereguloval, protože si nedovedu představit , aby toalety hyzdily naši krásnou přírodu. Je třeba začít s výchovou v rodině a také škola by měla ve společenských vědách dělat patřičné kroky. Ale já osobně močení na veřejnosti nepovažuji za kardinální problém v naší zemi. Těch problémů vůkol sebe vidím dost a dost každý den.