MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.08.2012 8:50:30 -

Problémy společnosti

Na otázku, zda povolit děti registrovaným partnerům jste řekl, že tato nemocná společnost má mnoho daleko závažnějších, palčivějších a tudíž k urychlenému řešení vhodných problémů. Vedení ČSSD tak podle Vás by jistě prospělo zcela stručně a jasně je umět pojmenovat a stejně tak lidu naprosto srozumitelně nastínit řešení. Pak by naše tolik potřebné volební preference vzrostly jistě více než takto maximálně o čtyři procenta. Můžete tyto problémy a případné řešení nastínit jako místopředseda? A nemyslíte si, že tak v těchto otázkách selhává pan Sobotka jako předseda strany? Pro mnohé je málo charismatický a výrazný, co si o tom myslíte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2012 7:46:51 - MUDr. Jiří Koskuba

Vážená paní či pane!

Já jsem prostý řadový člen ČSSD, byť tentokrát po letech s vykroužkovaným poslaneckým mandátem. Žádné stranické funkce mne nezdobí. Ale taky ani na druhé straně nesvazují. Osobně si tak myslím, že mnohdy  upřednostňujeme řešení problémů EU před vlastními lidmi. Že slušní lidé v této zemi potřebují a hledají hlavně řád a pořádek. Skutečnou spravedlnost a bezpečnost. Ctím osobní svobodu. Ale každá práva jedince mají jako protipól i jeho určité povinnosti. A i ty musí stát jasně formulovat a vyžadovat.

A tak bych mohl pokračovat. Ale raději než slovy bych Vám vše dokazoval činy. Jenže to jde z pozice prostého opozičního “podposlance” dosti těžko. Tak se snad, prosím, jukněte na mé www-stránky. Budete-li mít čas, náladu a trpělivost, najdete tam mnohé z toho, na co jste se mne ptala (ptal).

Přeji hezký den.