Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2018 13:54:31 - Páčil

Ministr obrany

Proč byste ministrem obrany nemohl být vy? Babiš Vás sice ve volbách na kandidátce odstavil dozadu, ale teď mu teče do bot a jestli Metnar rezignuje, kdo ho nahradí? A měl by podle vás rezignovat, pokud se prokáže, že při psaní diplomky nepostupval podle pravidel?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2018 18:09:15 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Uplynula nějaká doba a Váš dotaz je v této chvíli již zodpovězen. Ostatně v naší zemi stačí počkat pár dní, a věci se vždy - přesto že se v první chvíli zdají být téměř fatálními - nějak vyřeší.Pokud jde o druhou část dotazu - kdokoliv z politiků, tedy osob, které zastupují a reprerzentují lid, se dopustí nepravosti, podvodu, neetického jednání, by měl nejlépe sám rezignovat. Pokud k tomu nenajde odvahu, měl by být vytvořen takový mechanismus, aby byl k takovému rozhodnutí přinucen. Tentýž názor zastávám i pokud jde o tzv. kumulaci funkcí - jako bývalý poslanec jsem si sám na sobě ověřil, že pokud člověk chce svému mandátu dostát v souladu se svým poslaneckým slibem, nemá absolutně žádnou šanci vykonávat vedle poslaneckého mandátu cokoliv jiného. Smutné je, že voliči si tuto skutečnost doposud neuvědomují - a pak sněmovna vypadá jak vypadá.....