Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.08.2018 11:27:01 - občanzDomažlic

Máte na někoho podezření vy sám? A podle čeho soudíte, že spolu prohlášení Trupma a útok souvisí?

Zvláštní je, že po prohlášení prezidenta Trumpa, že je připraven jednat s Tálibánem, dojde v podstatě vzápětí k fatálnímu útoku na spojeneckou hlídku, jejímž důsledkem je nepochybně zmaření jakýchkoliv mírových rozhovorů. Evidentně se taková šance někomu hodně nehodila do krámu. A naši chlapci to odnesli. Třeba se jednou dozvíme, kdo to celé diriguje = citace vašich slov

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2018 16:45:35 - Ing. Bohuslav Chalupa
Prezident Trump a jeho političtí spojenci jsou ve složité politické situaci a je zcela zřejmé, že mají v samotných USA (nejen v politické rovině, ale i v samotné mašinérii vládní administrativy USA včetně tajných služeb) velmi mocné odpůrce a soupeře - prosím neberte mne striktně za slovo, ale tak trochu mi to připomíná jisté okolnosti zvolení, vládnutí, politických ambic a následného usmrcení prezidenta USA - JFK. Úspěch politických aktivit v Afganistánu, možné snížení nebo dokonce i odchod vojenských sil USA a koaličních spojenců z Afganistánu, snížení napětí a utlumení teroristických aktivit alespoň u části protizápadních skupin rozhodně není v zájmu (politickém, mocenském businessovém) politicko-ekonomických (mafiánských) skupin, které lze souhrnně označit za tzv. "jestřáby". Takže mé osobní podezření padá na aktivitu konzervativních sil, v jejichž zájmu není snížení bezpečnostního napětí ve světě a například postupná normalizace vztahů s Ruskou federací na úroveň, již bylo dosaženo před Ukrajinskými a Krymskými událostmi.