František Kopřiva

Profil není spravován mnou. Dotazy můžete psát mailem.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2018 11:45:31 - lucka675

Europoslanci

Hezký letní den, jak chcete docílit podpory pro svůj návrh, aby europoslanci nemohli kumulovat své funkce? Myslíte že vás někdo z ČSSD, ANO nebo KSČM podpoří? Zkoušeli jste si to zjistit? A taky bych se ráda zeptala, jestli už víte, kdo za vás bude příští rok do EP kandidovat? Lucka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.08.2018 12:07:38 - František Kopřiva
Dobrý den i Vám, 
bohužel budu asi muset odpovědět neuspokojivě, a to že se budeme snažit podpořit náš návrh pádnými argumenty. Kumulace funkcí prostě nemá v fungujícím systému co dělat. Jestliže je práce vykonávatelná za zlomek času, mělo by se za ní platit méně než za plný úvazek. 
Konkrétně se nebudeme účastnit žádné výměny laskavostí, že někdo nám podpoří zákaz kumulací, když mi podpoříme jim něco jindy. Vzhledem k tomu, že omezování kumulace funkcí bylo i ve volebního programu ANO, budeme na ně apelovat a doufáme, že se tak dobereme alespoň nějaké ho omezení kumulace, když ne úplného zákazu.
Přímo spočítanou podporu nemáme, protože to právě záleží primárně na hnutí ANO a nemálokrát už se stalo že na poslední chvíli otočili. 
Nějaké možnosti na kandidáty do EP už vzduchem létají, ale ještě je nechceme posílat do světa. Tedy bohužel. :-/