Lubomír Pech

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.10.2018 17:18:47 - colin

spolupráce s ANO

Jestli vás chápu dobře, tak s ANO už nespolupracujete, protože nechcete skákat, jak někdo píská? A tím někdo, myslíte Babiše? Jediné, co mi je divné je, že jste na to přišel až po 3 letech?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.10.2018 19:23:13 - Lubomír Pech
Děkuji za dotaz.
Zjednodušeně by se to tak říci asi dalo, ale určitě to není Andrej Babiš - toho komunální politika zajímá opravdu minimálně a když už, tak jen ta klíčová města, on má svých starostí dost. Stále si myslím, že v ANO jsou schopní lidé, které rád podpořím, ale já obecně nejsem typ, který by se nechal někým řídit a poměrně dost dlouho jsem se v sobě snažil dusit některé své vlastnosti, protože chcete, aby organizace fungovala.
Ono to v politice není jednoduché. Konflikty, ať už názorové nebo osobní, budete řešit vždy a když jdete o něčem jednat, tak tyto potíže musí jít stranou, jinak žádná řešení nevymyslíte. A tu rukavici do ringu prostě nehodíte na začátku, chcete to změnit a jestli 3 roky je nebo není dlouhá doba, ať posoudí jiní. 
Jinak na vládní úrovni budu hnutí ANO podporovat nadále, myslím, že tam jsou kvalitní lidé a ty struktury kmotrů zmizely. Nesouhlasím pochopitelně úplně se všemi kroky. Bohužel na té komunální úrovni už mám pocit, že se z ANO stává standardní strana se všemi pozitivy i negativy, už to není to "lidové hnutí" s ideály, kvůli kterým jsem do něj vstupoval. Proto jsem ho také opustil.
Chtěl bych, aby se do komunální politiky zapojilo více občanů - je jedno do jaké strany, ale zkrátka, aby se zvýšil zájem. Protože když zájem není, zbývá prostor pro lidi, kteří tam nemají co dělat.