Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.11.2018 14:51:52 - Ing. Pavla Kračmarová

ČSSD je přímo odpovědna za likvidaci ekonomicky aktivních občanů soukromými exekutory

Sleduji vaše odpovědi občanům a nestačím se divit. Táži se vás - vy tvrdíte, že vláda ČSSD Miloše Zemana v opoziční smlouvě s ODS neprosadila a nehlasovala pro dnešní zákon 120/2001 Sb? Vy necítíte odpovědnost za následky vaší stranou vzniklých situací, které zabily a zničily statisíce osob v ČR za posledních 10 let? K čemu tedy sedíte v parlamentu, když za celé roky jste neudělali proti krutému lichvážskému systému exekucí v ČR, vůbec nic? Co jste udělali? Jmenujte ty návrhy v číslech sněmovních tisků, já si je najdu. Děkuji!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.11.2018 8:06:25 - Ing. Antonín Seďa
 Nezlobte se, ale není mojí povinností jmenovat vám čísla zákonů, které ČSSD prosadila. Víte, jak se říká, kdo nic nedělá, nic nepokazí. To platí nejen v životě, ale zejména v politice. A pokud budete objektivní, pak musíte potvrdit, že to byla vždy sociální demokracie, která napravovala chyby předchozích pravicových vlád. Včetně vlády Miloše Zemana. A je také třeba rozlišovat nejen politický program a jeho priority v rámci té které politické strany, ale i míru spoluodpovědnosti v koaličních vládách, kdy nelze prosadit 100% volebního programu. A tady mimochodem leží i velká spoluodpovědnost samotných občanů - voličů, koho si do parlamentu zvolí. A znovu opakuji, nezaměňujte příčinu exekucí za následek. Napřed byly dluhy a jejich nesplácení a teprve poté přišla exekuce. I podle tehdejších zákonů to tak bylo a pokud tento princip dodržen nebyl, pak to mělo skončit u soudu. A co se týče ČSSD, pak největší změny v exekuční legislativě prosadila vláda B.Sobotky. A také vytvořila institut osobního bankrotu, což pomáhá vyřešit svízelnou situaci občanů, kteří se svým zadlužením dostali do tíživé životní situace. Čísla sněmovních tisků vám nepomohou, ale najděte si čísla zákonů a dobu jejich přijetí.Pak poznáte, která z vlád prosadila pozitivní změny v exekuční a jiné legislativě. Opravdu to bylo v letech 2013 až 2017.