Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.11.2018 11:00:35 - Bohumil Šamps

exekuce

Dobrý den, vy věříte tomu, že se vás na to samé téměř ve stejný čas ptá tolik tazatelů? Zajímavé je, že exekucím se věmuje Fleischer, kterému zase nopak záhadně přibývají jen kladné dotazy a hodnocení. Podle mě je v tom čertovina. I když souhlasím s tím, že se stávající praxí exekutorů se musí něco dělat. Otázkou je, co. A hlavně, proč, i kdy se třeba nyní ekonomice daří, dál tento exekutorský byznys vzkvétá? Podle mě je u nás stále hodně nízká finanční gramotnost. Ale jak donutit dospělé, se v tomto směru vzdělávat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.11.2018 11:09:55 - Ing. Antonín Seďa
 Souhlasím s Vámi. I mé hodnocení na PL je dlouhodobě stabilní, ani dolů, ani nahoru. Takže ano, je v tom čertovina. Jinak souhlasím, že je to i o finanční gramotnosti, ale i o obyčejném selském rozumu. Ten v poslední době postrádám nejen u politiků, ale zejména u samotných spoluobčanů. Nikdo, ani já, nemáme patent na rozum. Ale měli bychom vždy hodnotit svá minulá rozhodnutí a zejména se z nich poučit. A to z nějakého důvodu neděláme. pak se nelze divit, že kupíme chybu za chybou a vůbec si neuvědomujeme, že tyto chyby děláme z vlastní viny. Prostě proto, že málo používáme svůj rozum či dobře cílenou radu těch druhých.