PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.11.2018 14:25:50 - Verba

Hlasování o důvěře

Kdyby bylo hlasování o důvěře vládě, jak se k hlasování postavíte? Předpokládám, že předem budete chtít jednat s Babišem. Co si ale oo takového jednání slibujete? Myslíte, že vám řekne pravdu? Pokdu je pravda, co se píše, tak to celou dobu na vás hrál docela dobře. Má on sám ještě vaši důvěru?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.11.2018 9:17:49 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den, nejprve musím předeslat, že jsme hlasovali pouze a jen pro důvěru vládě tak, aby byla zajištěna další stabilita naší země, kterou se pokoušejí pravicové strany, za podpory tendenčních médií, nabourat. Žádná další podpora nebyla námi deklarována a fakt, že někdy podpoříme vládní návrhy zákonů vyplývá z toho, že tyto jsou součástí i našeho volebního programu či levicové ideologie. V případě, že se obvinění na Babišej kladená ukáží jako odůvodněná a bude se hlasovat o důvěře vládě, tak naši podporu mít již dále nebude. Osobně se však domnívám, že konstrukce poslední "únosové" kauzy novináři je natolik průhledná, že se jen těžko podaří ji objektivně potvrdit. S pozdravem JV