PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2018 13:58:13 - Jan Viktor

Opravdu věříte Babišovi vše, co říká?

Myslíte, že Babišův syn lže? A jak to, že nebyl policií ještě řádně vyslechnut? A co ten lékařský posudek od Babišovi kandidátky? To vám přijde normální? A to, že jsou jeho děti nemocné a on je stejně namočí do svých praktik? Víte já si narovinu spíš myslím, že vy se bojíte jen o svá korýtka, kterých se vám nyní dostává jako nikdy v hostorii ČR. Preference vám dál klesají a další volby nemusíte přežít. Nemáte tak politicky co ztratit, ale tady jde i o charakter. Moje poslední otázka, podpořili byste i novou vládu, kde nahradí ČSSD SPD jak chcete Okamura? A řeší to podle vás něco?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.11.2018 16:46:10 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den pane Viktore, s psychiatricky nemocnými, zejména, když se jedná o vlastní děti, je to vždy složité. Často se snažíme svěřit takto postižené svým známým či nějak blízkým lékařům, v tom bych tedy ani u Babiše st.neviděl problém. A že jeho syn duševně nemocný je, bylo patrno již ze skrytě nahrávaného rozhovoru. Že něco Babiš ml. podepsal ale nemusí být pravdou, a i kdyby bylo, není přece zbaven způsobilosti k právním úkonům, tedy soudně uznán jako nezpůsobilý. A ví tedy a rozumí tomu, co podepisuje. Zdráhám se ale odpovídat na různé hypotézy, až demagogicky přitažené za vlasy, jejich autoři se potom vždy potichu stáhnou, když se prokáže něco jiného a většinou tomu tak i je...Jinak, o žádná korýtka se nebojíme, ta bychom podle této "pseudologiky" měli i bez vyjádření naší podpory Babišově vládě, neboť ve sněmovně je praktikován systém poměrného zastoupení ve sněmovních orgánech dle volebního výsledku. Pravdou je, že jsme náš politický vliv šikovně maximalizovali, a to i přes nepříznivý výsledek ve volbách, což některým silně leží v žaludku. Ale o tom je přece politika.."Kňučení" z  čistě opozičních lavic není naším voličům prakticky k ničemu. Takto máme volné pole působnosti, vládě nejsme ničím povinováni, hlasujeme dle vlastního programu, priorit a filosofie (a často mnohé potom i prohlasujeme). Co více si přát...V případě, kdyby SPD nahradila ČSSD ve vládě, museli bychom se  před hlasováním o důvěře velice dobře poradit, neboť stanoviska některých našich poslanců jsou různorodá. Já osobně bych tuto výměnu podpořit mohl..S pozdravem JV