Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.11.2018 14:01:02 - Maestrov

Co udělá opozice?

Babiš nikdy neodstoupí a Zeman ho nikdy neodvolá. Jak nečekané…Jak na to zareagujete? Podle mě se vůbec nic nezmění, protože i když couvne ČSSD tak má ANO v SPD náhradu. Takže jaké jsou možnosti opozice? Podle mě 0, můžete jen kritizovat nebo se pletu? A dokážete si představit tu frašku, kdyby byly nové volby a Babiš je zas vyhrál? A když se vám nepodaří vyvolat nedůvěru teď budete to skoušet znovu a znovu jako kdysi Paroubek?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2018 11:08:33 - Ing. Vojtěch Munzar
Dobrý den,
naše síla je daná výsledkem voleb. To se nijak nezmění. Dlouhodobě se snažíme nejen věcně argumentovat nad vládními návrhy, které se nám nelíbí, ale také navrhujeme vlastní řešení. Vyvolání nedůvěry vládě je mimořádným nástrojem v mimořádně situaci. V situaci, kdy to vše vypadá jako z béčkového filmu, ale to není to podstatné. Podstatné je, že předseda vlády, který je trestně stíhaný, má vliv na personální výměny ve vedení police, GIBS a dalších složek. Podstatné je, zda tento fakt vadí poslancům za ČSSD, či KSČM, a to se ukáže při hlasování. I v minulém období přistupovala ODS k vyvolání hlasování o nedůvěře vládě rozvážně. Nikoliv jako svého času předseda ČSSD Paroubek.