Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.12.2018 13:17:51 - laco

A jak Vy?

Radim Valenčík: „Stojí za povšimnutí, že všichni tito bojovníci za "pravdu a lásku" mlčeli, když ještě před několika desítkami hodin Macron změnil Champs-Elysées v bojiště mnohem dramatičtější (masovější, brutálnější) než byla naše Národní třída ve slavném listopadu 1989.“ A jak Vy před několika desítkami hodin, mlčel jste, nebo jste protestoval?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.12.2018 6:13:39 - Ing. Antonín Seďa
 Osobně jsem již před lety varoval před různými Macrony, Babiši a Okamury, což jsou populisté ovládaní globálním kapitálem a neo liberalismem. Náš pan premiér je chytřejší, protože své pravicové názory umně skrývá za kvalitní PR politikou. To mu umožňuje luxovat voliče ČSSD a KSČM. Pan Okamura vsadil na nelegální migraci, která sice u nás není, ale i tak slavil úspěch. Co se týče Francouzů, tak je třeba si uvědomit polo prezidentský systém, který v této zemi je a také skutečnost, že zvítězil, jako alternativa vůči zavedeným demokratickým stranám. To, že na své "projekty" bere všem lidem, kteří protestují, ukazuje, že voliči na podobná varování nereagují. Já osobně souhlasím s demonstracemi či stávkami za práva zaměstnanců, za svobodu a demokracii. Nicméně to, co se v současné době odehrává v Paříži je spíše pouliční boj a ničení soukromého majetku. A pokud někdo páchá trestný čin, pak musejí ze zákona zasáhnout orgány činné v trestním řízení a policie. Dokonce si myslím, protože tyto demonstrace neorganizují odborové centrály jako v minulosti, že cílem je spíše zviditelnit nějaké radikály. Jedna věc je oprávněnost demonstrovat, to nikdo nezpochybňuje a druhá věc je , že organizátoři akci nezvládají. jestli tam jsou či nejsou provokatéři je věc orgánů činných v trestním řízení a organizátorů. S děním v listopadu 1989 bych to nesrovnával. tam přece nikdo žádný soukromý či veřejný majetek neničil.